Vrijwilligers gezocht

Nu onze multifunctionele accommodatie vorm krijgt, wordt het tijd om met vrijwilligers aan de slag te gaan om het gebouw in te richten en helemaal van óns te maken als dorpelingen die actief zijn in diverse verenigingen en activiteiten. We zoeken nieuwe vrijwilligers voor een aantal activiteiten:

·       Voor het dorpshuis zoeken we een bestuurslid. Met het vertrek van Jo Louvenberg ontstaat hier een vacature. We zoeken iemand met bestuurlijke ervaring, die samen met de anderen richting geeft aan de activiteiten voor het dorp. Vanuit Randwijks Hof neemt een bestuurslid tevens zitting in het bestuur van De Haar. Ook deze plaats komt vacant.

·       Vrijwilligers van Randwijks Hof zoeken een nieuwe Oliebollenbakker voor het bakken van oliebollen aan het eind van het jaar. Heb je zin om deze traditie voort te zetten, meld je dan bij Karin Wiggelman: karin-wim@hetnet.nl.

·       Zodra we de nieuwbouw betrekken stoppen de horeca-activiteiten van EMM, De Treffers en het dorpshuis en gaan deze over naar een centrale horecavoorziening van De Haar. We streven ernaar om dagelijks open te zijn, zodat iedere dorpeling langs kan komen voor een ontmoeting, een praatje en een drankje. Vind je het leuk om als barkeeper ons horeca team te versterken, meld je dan aan bij Gerrit van der Meijde (g.meijde57@gmail.com).

·       Na jaren van grote betrokkenheid en enorme inzet bij vele activiteiten in het dorpshuis, gaat Karin Wiggelman het rustiger aandoen in haar vrijwilligersactiviteiten. Zij laat op vele terreinen een gat achter, waarvan we hopen dat het in de komende maanden kan worden opgevuld door nieuwe vrijwilligers. Zo zoeken we vervanging voor haar in de bemensing van de bakkerij op zaterdag, de horeca bij eten wat de pot schaft, de organisatie van de kinderfilmmiddag, schoonmaak-werkzaamheden, boekingen voor de zalen en nog veel meer. Heb je interesse, meld je dan bij Karin (karin-wim@hetnet.nl of bij jo@louvenberg.com).  

Pubquiz in Randwijks Hof

Op 29 februari 2020 is er weer een Pubquiz in Randwijks Hof! Een groot succes, met veel gezellige en soms hardop denkende deelnemers. Om 19.30 uur gaat de grote zaal van Randwijks Hof open en om 20.00 uur wordt er gestart. Deelname is gratis. Dus vorm een team van minimaal 4 mensen en meld je aan bij Peter IJkhout via 0488-491782 of 06-13266949.

Schrijf je in met een team van minimaal 4 mensen voor de Pubquiz!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *