Remwegdemonstratie Veilig Verkeer Nederland, bij aanvang lessen School met de Bijbel, Kerkstraat 7.

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - donderdag, 14 december
08:30 - 09:30

Categorieën


Geachte inwoner van Randwijk.

We nodigen u uit om de remwegdemonstratie aan de Kerkstraat 7 te Randwijk op 14 december vanaf 8.30 uur bij te wonen. Wij zijn de gezamenlijke buren van het Oranjehof en de Koningin Julianastraat in Randwijk.

Onlangs ontvingen we een bericht van VVN waarin we een remwegdemonstratie kregen aangeboden. Na overleg hebben we besloten om het niet in onze straten te organiseren, maar om de lagere school aan de Kerkstraat erbij te betrekken. De Koningin Julianastraat wordt namelijk door ouders gebruikt als aan- en afvoer route voor school. De locatiedirecteur van de SmdB reageerde direct enthousiast. Na overleg met hem en VVN is besloten de remwegdemonstratie op 14 december as. om 8.30 uur te plannen, direct bij aanvang van de lessen. Om 9.30 uur hopen we de weg weer vrij te kunnen geven.

We gaan proberen er een spektakel van te maken waarbij we alle inwoners van Randwijk uitnodigen! Tenslotte is de hele bebouwde kom van Randwijk maximaal 30 km/h en op de woonerven zelfs nog minder. Natuurlijk gaan we ook de wethouder verkeer, de verkeersambtenaar en de wijkagent uitnodigen.

School gaat er in de verkeerslessen voor de kinderen aandacht aan geven. Via de nieuwsbrief van school worden de ouders en belangstellenden geïnformeerd en uitgenodigd.

Hopelijk krijgen we hiermee het besef dat 30km/h in de bebouwde kom hard genoeg is!

Kijkvoor een impressie op Youtube.nl: VVN Buurtactie clip – Remwegdemonstratie.

Hartelijke groet namens de buren uit het Oranjehof en de Koningin Julianastraat.

About the Author

Leave a Reply

captcha *